particuliere verhuur vakantiewoning park De Krim Texel

Lekker genieten op het mooiste waddeneiland Texel
Welkom op onze website! 

 

 

Roggeslootweg 703 De Cocksdorp Texel   

Onze recreatiebungalow, is een type D, zespersoons vakantiehuis met nummer 703, op Vakantiepark De Krim Texel is in het jaar 2019 uitgebouwd . De woonkamer is bij deze verbouwing praktisch in oppervlakte verdubbeld.

De begane grond is bij de renovatie geheel voorzien van comfortabele vloerverwarming. 

Een openhaard is uiteraard ook aanwezig! Verder is er een nieuwe houten spiltrap aangebracht. De keuken is geheel nieuw en voorzien van een inbouw vaatwasser en magnetron.

De indeling van de vakantiewoning

Door de voordeur komt u terecht in de hal waar u aan uw linkerzijde het toilet kunt vinden. Verder zijn er aansluitend een badkamer, slaapkamer en de woonkamer bereikbaar vanuit de hal. De compleet nieuwe badkamer beneden is voorzien van een doucheruimte met stortdouche en een wastafelmeubel met een verlichte spiegel. De slaapkamer is voorzien van vloerverwarming en een tweepersoons-bed. 

Via de trap in de woonkamer komt u terecht op de overloop waarvandaan u naar de twee slaapkamers aan de linker en rechterzijde van de woning kunt gaan. De compleet nieuwe badkamer vindt u recht voor u als u de trap op gaat. Deze badkamer is voorzien van een ligbad, wastafelmeubel met daarboven een verlichte spiegel en een toilet. 

In totaal heeft de woning daarmee drie ruime slaapkamers en twee badkamers.

Meer foto's van de woning vindt u bij submenu foto's woning. 


 

Grote tuin met twee eigen parkeerplaatsen

Met een tuin van ruim 400 m² is er veel speelruimte voor de kinderen beschikbaar. Voor de ouders is er altijd wel een plekje te vinden om in de zon of schaduw te gaan ontspannen.

Tevens zijn er twee ruime parkeergelegenheden bij de vakantiewoning gerealiseerd. Uw auto staat daarmee altijd bij de woning geparkeerd. Verder kunt u gebruik maken van de wasmachine en de droger welke in de aangebouwde berging staan.

Schuur met oplaadpunten voor elektrische fietsen

Er is een afsluitbare houten schuur gebouwd voorzien van twee oplaadpunten voor elektrische fietsen. Hier kunt u tevens uw eigen spullen tijdens uw vakantie achter slot en grendel opbergen.

Onze vakantiewoning is voorzien van;

 • Uitgebouwde woonkamer met vloerverwarming en openhaard
 • Keuken met vaatwasser en magnetron
 • Drie ruime tweepersoons slaapkamers
 • Twee badkamers
 • Twee toiletten
 • Gratis Wifi
 • Samsung Smart TV 
 • Radio met dab+bluetooth+CD 
 • Grote tuin 
 • Twee parkeerplaatsen
 • Wasmachine 
 • Wasdroger 
 • Houten schuur met twee oplaadpunten voor elektrische fietsen.

Wie zijn wij

Wij zijn een gezin met twee zonen en hebben ons hart lang geleden verloren aan het mooie Texel en hebben in 2015 na lang wikken en wegen besloten om op zoek te gaan naar een eigen stekje op het mooie eiland. Door onze jarenlange positieve ervaringen met het vakantiepark De Krim was de keuze snel gemaakt en hebben wij een Type D woning, geschikt voor zes personen aangeschaft. Dit fantastische vakantiepark ligt verscholen in het meest Noordelijke dorpje van Texel, De Cocksdorp. 

Het meenemen van huisdieren en/of roken is in onze woning niet toegestaan! 


Onze vakantiewoning huren via vakantiepark De Krim

Wij bieden ons vakantiehuis direct maar ook via vakantiepark De Krim Texel te huur aan. Onze woning is een type D woning geschikt voor zes personen en heeft huisnummer 703.