particuliere verhuur vakantiewoning park De Krim Texel

Lekker genieten op het mooiste waddeneiland Texel

Kom eens lekker strandvissen op Texel!


Lekker zeevissen bij paal 28 of de vuurtoren!

Mijn persoonlijke zeebaars-record heb ik gevangen in juni 2017! Een zeebaars van maar liefst 70 cm!  Vissen op het strand bij de vuurtoren en bij Paal 28 is niet alleen mooi, maar dit jaar al erg succesvol gebleken. Het seizoen begon met veel platvis maar nu is de zeebaars voltallig aanwezig. Mijn persoonlijke voorkeur is het vissen met een dwarrellijn van ca. 100 cm. Een mooie zager aan de haak, uiteraard van "de pierenman van Texel" Jan Hottentot! En vissen maar..   


Avondvissen is zomers echt een leuke bezigheid. Samen met je twee zonen en je neefje, een lampje mee,  een biertje..... echt een mannending! Zeevissen bij een stevige wind kan heel succesvol zijn! Bij Paal 28 houd het wat mij betreft wel op bij windkracht 4! De strekdam bij de vuurtoren of de strekdammen bij De Koog zijn dan nog goede opties! 

Alle soorten platvissen zijn te vangen tijdens het strandvissen op Texel ! Bot, schar, schol... Wij nemen een enkele keer een visje mee naar huis om lekker in de roombotor te bakken. Een aanrader voor iedereen!